>

Saturday, 8 November 2014

Cuti Panjaaaaaaaaang

Assalammualaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh.

Waaaaaaaaa!!!!!!! Helloo!!! (Hello.....hello...ello...llo......lo......o..........) Pergh..bergema...hahaha .....

LAMAAAAAAA NYAAAAAAA TAK HAPDETTTTT!!!

Bersawang siap haaa..duhh...kene gotong-royong ni...hahaha...saya minta maaf sangat sangat kepada pembaca semua sebab dah lama tak update...kali terakhir,,agak agak dalam hujung tahun lepas.. If I'm not mistaken...

Banyak sebab nya saya tak update blog saya ni... Tapi takpelah..kita boleh lupakan...

Bak kata orang,"Let bygone be bygone","Customer always right", & "please leave a message after the beep..*beep*.."... Hahaha takde takde saja merapu...haih...masa berlalu begitu cepat...

Apa pun saya mahu ingatkan pembaca semua,jagalah tiang agama iaitu : SOLAT 5 WAKTU,jaga hubungan dengan Tuhan...iaitu Allah Yang Maha Esa...

Maaf lagi sekali saya ucapkan kerana entri saya kali ni tidak begitu menarik. Idea sentiasa ada. Jangan risau. Sentiasa ada. Hahaha. In shaa Allah, dalam masa2 yang akan datang, saya akan update entri baru untuk bacaan pembaca..ya..bacaan pembaca..betullah...kalau tulisan,penulis..kalau contengan,penyonteng..haaa...idok gitu? Hahah...

Namun,boleh dikatakan pada entri yang akan datang,saya akan kongsikan dengan anda tentang sukan..

Whoaa! Sukan! Hahaha..sememangnya saya tak aktif bersukan..tapi idea itulah bakal memenuhi entri saya yang akan datang..

Persoalannya;
                         Sukan apa? *jeng jeng jeng*

Renung-renungkan dan selamat termenung! Hehe..

Assalammualaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh.

No comments:

Post a comment